ANNE&MAX DEN HAAG FREDERIK HENDRIKLAAN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 38 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Anne&Max Den Haag Frederik Hendriklaan. Meer weten? Ontdek meer

27 okt 2022 om 16:03 Superb, fresh and tasty
12 feb 2022 om 13:36 Heel lekker en vers. Alleen niet exact in de box gekregen wat beloofd werd. Dat is altijd jammer. Leek alsof de vegan en Vega box door elkaar waren gehaald.
28 dec 2021 om 15:55 De focaccia was mega droog! Moest bij elke hap een slok water nemen om het weg te krijgen! Leek wel of het brood van gisteren was. Jammer want ik ben beter gewend van jullie!
12 nov 2021 om 15:02 Altijd lekker eten hier!
25 okt 2021 om 14:22 Erg lekker, de vegan clubsandwich. Het zuurdesembrood was supervers met een knapperig korstje. En ik heb genoten van de heerlijke vegan chocoladetaart. Jammer dat het zo lang duurde (meer dan 70 minuten) anders zeker 5 sterren!
31 jul 2021 om 16:51 The sour dough bread was so fresh and the club itself was delicious. The scone with clotted cream and jam and the banana bread breakfast were equally outstanding.
21 jul 2021 om 18:28 Deliver person was very nice.
15 jul 2021 om 16:44 Ik heb meer verwacht van een clubsandwich, was helaas niet zo lekker en erg klein voor 11 euro.
26 jun 2021 om 12:08 Hele lekkere vegan sandwich en vegan chocoladecake!
14 mei 2021 om 12:32 Heerlijke verse sap en carrot cake. Bananen cake met yoghurt en fruit ook erg lekker maar had meer yoghurt bij gemogen. Wellicht is dit lastig met bezorgen. Foccacia met mozzarella ook lekker maar had meer mozzarella op gemogen om het smeuïger te maken.
28 apr 2021 om 13:55 We ordered The picnic basket for 2. Perhaps I did not read The description very well, but still The sandwiches and salad were soggy and tasteless, I am sorry to say. The muffins were tasty though!
12 apr 2021 om 14:33 High teapakket erg lekker en goed verzorgd. Op tijd bezorgd.